Vi tegner  haver, der virker; i kraft af vores erfaring og faglige baggrund inden for formgivning, planteanvendelse og plantekendskab samt anlægsteknik herunder belægninger og jordbund.

Vi arbejder primært med haveplaner og haveskitser i privathaven, men planlægger også for virksomheder, institutioner og kirkegårde m.m.

[one_half first]

Jacob Lahn

jacoblahn
Anlægstekniker og Havekonsulent Jacob Lahn har mere end 15 års erfaring med at tegne haver.  Jacob har stor erfaring med formgivning, planteanvendelse og plantekendskab. Jacob kan lave både en komplet haveplan med tegning og planteliste, rådgivning i haven eller ideer til ny indkørsel, hyggekrog i baghaven eller levering af planter.[/one_half]

[one_half]

Marie Andrea Oxholm

Havekonsulent Marie Andrea Oxholm har mange nye ideer der samtidig er holdbare og vil gøre glæde i mange år. Hvadenten det drejer sig om valg og placering af beplantninger, belægninger, terrasser, stiforløb, vand, carport m.m.  [/one_half]

En Havetegning hjælper dig

[box type="tick" size="large" style="rounded" border="full"]En havetegning inspirerer, giver overblik og hjælper dig videre.
Også når du er i tvivl om, hvad der kan lade sig gøre og har svært ved at få øje på havens potentiale.

Vi udarbejder en haveplan med skitseforslag og materialeforbrug.
Hvis du vil, laver vi også et fast tilbud på en professionel udførelse. [/box]

Vi aflægger gerne din have et besøg og kommer med forslag til hvordan du får “nyt liv i haven”.

[button size="xl" color="#22462a" border="#ca8a00" text="light"]Ring 86 17 57 77[/button]